HU EN

Baba köszöntő tábla, Szülinapi meghívó gyerekeknek
 

 

Közeledik a Karácsony, ami az Év egyik legnagyobb és legszebb Ünnepe. Ezen az aloldalon számos olyan ajándék ötletet fogtok találni, amit Nálunk könnyen beszerezhettek és igazán egyedi és kreatív ajándék.

Kreatív karácsonyfadísz

Az első ilyen ajándék ötletünk számotokra az egyedi fényképes karácsonyfadísz. A Karácsonyfa díszítés mindig jó közös program. Ez Nekünk is az egyik kedvenc családi programunk. Mindig jó emlékek jutnak eszünkbe díszítés közben az előző Karácsonyokról. Számos olyan díszünk van, amit a szüleink még a nagyszüleinktől kaptak ajándékba. Így ezek a díszek hosszú évtizedek óta a családunkkal vannak, és szép emlékeket idéznek fel minden évben. Ezért is találtuk ki a fényképes Karácsonyfa díszeket, ami igazán egyedi és szép ajándék.

Mint tudjátok azért copydog.hu az üzletünk neve, mert szívesen látjuk a kis kedvenceiteket is a boltunkban. Mi is családtagnak tekintjük Őket így gondoltunk azokra is, akik ugyanúgy szeretik az állatokat, mint mi. Az elkészült kreatív karácsonyfadíszekbe akár kedvenceitekről is tehettek be fotót. Mi is így tettünk és cuki kiskori fotóikat nyomtattuk ki.

 

Fényképes kulcstartó

Négyféle fényképes kulcstartó közül is tudtuk választani. Ezek közül három fémből készült, egy pedig átlátszó akril. Mindegyik tökéletes a maga módján, hiszen az akril kulcstartóba két fotót is lehet tenni, a fém kulcstartók pedig igazán stílusos elegáns kivitelezésűek.

 

Fényképes hó gömbök

Ez az egyik kedvencünk. Nekünk egyből a Szent este jut eszünkbe, ahogy megrázzuk a fényképes hó gömböt. Már látjuk magunk előtt, ahogy együtt van a család, jó kedvűen beszélgetünk bent a meleg lakásban a Karácsonyfa mellet, kint pedig csodaszép hópelyhek esnek.

Két féle alakban, hagyományos hó gömb és szív alakú és 1 vagy két fotó elhelyezésével kaphatóak. A legjobb pedig az a fényképes hó gömbben, hogy több féle hópehely mintával is választható fehér, csillámos vagy akár csillag alakúval is.

További képek:

 

 

Ajándék ötletek: